site doorzoeken:

Zon-energiesystemen

Zonnepanelen zijn een populair hulpmiddel om om zonlicht en warmte om te zetten in duurzame energie in huis. Maar er zijn nog meer mogelijkheden. Zonnecollectoren en (combi)boilers bijvoorbeeld. U kunt ook gewoon slim gebruik maken van zonlicht tijdens de (ver)bouw van uw woning.

In Nederland schijnt de zon voldoende om zonneboilers en zonnepanelen te laten werken. Zonne-energie is oneindig beschikbaar. Bij gebruik van zonne-energie komen er ook nauwelijks milieubelastende stoffen vrij, zoals CO2. Daarom is zonne-energie duurzaam.

VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Stroom opwekken met zonlicht gebeurt met blauwe zonnepanelen op het dak. Kraanwater opwarmen met zonnewarmte, gaat met een zonneboiler en zwarte zonnecollectoren, die eveneens op uw dak liggen. Een zonneboilercombi verwarmt naast kraanwater ook uw woning. Nieuwere systemen kunnen dit verwarmde water ook voor verwarming van uw woning of bedrijfspand gebruiken. Hiervoor worden zogenoemde combi-buffervaten gebruikt.

Wilt u vrijblijvend weten wat wij kunnen betekenen voor uw zonne-energie vraagstuk, neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Zon-energiesystemen